KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Plany pracy

Kalendarz roku szkolnego 2019 / 2020

  1. Rozpoczęcie rocznych zajęć dydaktyczno-wychowawczych - 2 września 2019
  2. Zimowa przerwa świąteczna - 23 - 31 grudnia 2019
  3. Ferie zimowe - 13 - 26 stycznia 2020
  4. Wiosenna przerwa świąteczna - 9 - 14 kwietnia 2020
  5. Zakończenie rocznych zajęć dydaktyczno-wychowawczych - 26 czerwca 2020
  6. Ferie letnie - 29 czerwca - 31 sierpnia 2020

Proponowane dodatkowe dni wolne od zajęć dydaktyczno-wychowawczych w roku szkolnym 2019 / 2020:

02 listopada 2019

02, 03, 04 stycznia 2020

08 kwietnia 2020

02 maja 2020

Podmiot udostępniający informację:
Państwowa Szkoła Muzyczna I st. im. Aleksandra Tansmana w Łodzi
data: 24-09-2019
data: 24-09-2019
data: 24-09-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 24-09-2019 - Edycja treści
  • 09-10-2017 - Edycja treści
  • 07-11-2016 - Edycja treści
  • 22-03-2016 - Edycja treści
  • 28-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 24-03-2011 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 638