KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Dyrekcja

Dyrektor Państwowej Szkoły Muzycznej I stopnia im. Aleksandra Tansmana
w Łodzi

mgr Małgorzata Biernacka

tel./fax.  42 674 45 05

e – mail: dyrekcjapsm@vp.pl

e-mail: m.biernacka@psm.elodz.edu.pl

 

Kompetencje dyrektora - Statut Szkoły
Oświadczenie majątkowe znajdziesz na stronie:  bip.uml.lodz.pl


Wicedyrektor  Państwowej Szkoły Muzycznej I stopnia im. Aleksandra
Tansmana w Łodzi

mgr Elżbieta Stańczak

tel./fax.  42 674 45 05

e-mail: e.stanczak@psm.elodz.edu.pl

Kompetencje wicedyrektora


 

Wicedyrektor Państwowej Szkoły Muzycznej I stopnia im. Aleksandra
Tansmana w Łodzi

mgr Tatiana Smużny

tel./fax.  42 674 45 05

e-mail: t.smuzny@psm.elodz.edu.pl

Kompetencje wicedyrektora


 

Kierownik Filii Państwowej Szkoły Muzycznej I stopnia im. Aleksandra
Tansmana w Łodzi

p. Bożena Pietrzak

siedziba filii:  Łódź, ul. Gałczyńskiego 6
Kompetencje kierownika filii


 

Kierownik Filii Państwowej Szkoły Muzycznej I stopnia im. Aleksandra
Tansmana w Łodzi

p. Elżbieta Ważbińska

siedziba filii:  Łódź, ul. Rydzowa 26
tel. 42 652 32 15
Kompetencje kierownika filii


 

Kierownik Filii Państwowej Szkoły Muzycznej I stopnia im. Aleksandra
Tansmana w Łodzi

p. Joanna Jerzak

siedziba filii:  Łódź, al. Wyszyńskiego 86
tel. 42 686 69 23
Kompetencje kierownika filii

Podmiot udostępniający informację:
Państwowa Szkoła Muzyczna I st. im. Aleksandra Tansmana w Łodzi
data: 30-09-2019
data: 30-09-2019
data: 30-09-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 30-09-2019 - Edycja treści
  • 28-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 14-03-2015 - Edycja treści
  • 22-03-2011 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 1174